BNI Vinbär

BNI Vinbär on menestyksennälkäisten ja myyntihenkisten liikekumppaneiden joukko, joka kokoontuu Dylan Lepuski -ravintolassa joka perjantai klo 12.00-13.30. BNI Vinbär on yksi Suomen suurimmista BNI-ryhmistä, jonka kasvutahti on kova ja tavoitteet korkealla. Mukana on hyvin verkottuneista pienyrittäjistä kansallisiin, oman alansa suurimpiin yhtiöihin.

Meillä käy joka perjantai lounaalla 50-65 kpl alueen menestyvää yrittäjää ja myyntihenkilöä. Käyntikortteja jaetaan organisoidusti ja jokainen saa esitellä lyhyesti, mitä kullakin viikolla etsii ja tarvitsee. Kokousmaksu on 11 eur sisältäen maukkaan lounaan. Meillä kaikilla on yksi tavoite perjantaille: täyttää tulevien viikkojen kalenterit mielekkäillä tapaamisilla.

Yksi BNI:n toiminnan kulmakivistä ja menestyksen avaimista ovat tehokkaat ja toimivat power teamit. Esimerkiksi tämä sivusto on BNI Vinbärin markkinoinnin power teamin tuotantoa. Yksi liikekumppani teki sivuston leiskan ja teknisen alustan, toinen otti kuvat, kolmas tuotti sisällön. Näin BNI-liikekumppanit saavat mahdollisuuden tarjota asiakkailleen enemmän.