Maiju Leisti

Prandia Lunchering Oy

Yritysten lounasruokapalvelut, kokoustarjoilut ja catering

Olen Maiju – restonomi, kondiittori ja reippaan, pienen pojan äiti. Pyöritän ruokapalvelufirmaa nimeltä Prandia Lunchering Oy. Olen valmistunut Haaga Instituutista restonomiksi vuonna 1993 ja siitä kuuden vuoden päästä, vuonna 1999, tein elämäni päätöksen ja aloitin elämän yrittäjänä. Sen jälkeen olemmekin hoitaneet niin ravintoloista Nosturin, Allotrian, Glorian kuin Bistro Avannonkin. Kun kouluttauduin kondiittoriksi vuonna 2015, sain vihdoin viralliset paperit myös innokkaan kakkuharrastukseni rinnalle. Vastapainona työlleni valokuvaan ja liikun luonnossa poikani kanssa. Sydäntäni lähellä on myös vapaaehtoistyö Helsinki Missiossa.

Prandia Lunchering Oy 


Prandia Lunchering toimittaa henkilöstön lounasruoan työpaikoille Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Olemme omistautuneet luomaan parempaa työpaikkaruokailua. Prandia tarjoaa yritykselle yksilöidyn ruokapalvelukokonaisuuden. Haarukka käteen -palvelukonseptimme on yrityksille ja niiden henkilökunnalle tarkkaan suunniteltu palvelukokonaisuus, johon sisältyy työpaikalle toimitetun maittavan lounaan lisäksi monipuoliset kokoustarjoilut sekä kattavat catering-palvelut. Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia –unohtamatta makuja maailmalta.

Haemme yrityksiä mm.
näiltä toimialoilta:

  • Arkkitehti
  • Henkilöstövuokraus
  • Rekrytointi
  • Autohuolto
  • Sähköliike
  • LVI
  • Call center / Buukkauspalvelu
  • Ohjelmistotalo
  • Videotuotanto
  • Tapahtumatuotanto
  • Optikko